Stoffen

The Nomads

The Nomads verzamelt 13 prachtig geweven stoffen in natuurlijke bruintinten. Daarnaast zit er nog 1 strakkere stof in de collectie, die perfect is voor het verduisteren van je slaapkamer. De geweven stoffen komen in verschillende diktes en texturen. Sommige zijn gelijkmatig geweven, anderen zijn heel natuurlijk geweven met verschillende schakeringen. Alle stoffen zijn perfect met elkaar te combineren. Geef je huis een natuurlijke look met deze rustige tinten. Laat je inspireren door de uitgebreide collectie!

The Essentials

Deze collectie verzamelt de basic stoffen die in ieder interieur passen. De kleuren variëren van wit naar zwart, en de verschillende tinten daartussen, van lichtgrijs tot antraciet. Ga voor dikke, donkergrijze, verduisterende gordijnen in de slaapkamer, in combinatie met een dunnere, licht doorlatende voile voor privacy overdag. De lichtgrijze, dikke maar soepel vallende stoffen zijn ideaal voor in de woonkamer. Zo houden ze in de zomer de zon buiten en in de winter de warmte binnen.

The Primitives

Deze collectie verzamelt prachtige, natuurlijk ogende stoffen in verschillende beige schakeringen. Mix en match de geweven stoffen doorheen je hele huis. Zo zijn er dunne voiles om inkijk in bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer tegen te gaan. Daarnaast kan je de slaapkamer ook makkelijk verduisteren met de dikkere varianten. Breng een bohemian vibe binnen in je woonruimte met deze Primitives collectie.

The Dust

Deze collectie is een combinatie van natuurlijk geweven stoffen en iets modernere, strakkere stoffen. The Dust verzamelt stoffen in koelere grijze en groene tinten. De verschillen in structuur zorgen voor contrast, maar tegelijkertijd ook harmonie in huis. In de collectie zitten stoffen in verschillende diktes. Van dunne voile tot dikke geweven exemplaren. Zorg voor een strakke, maar ook rustgevende sfeer in je huis met deze iets gewaagdere combinaties. Laat je inspireren door de ruime keuze aan tinten.

Combineer verschillende texturen voor een mooie gelaagdheid in je interieur.