Over Verdeco

Alles wat je wil weten over Verdeco

Wie zijn wij?

Verdeco verzorgt al jouw op maat gemaakte raamdecoratie en kussens. Zowel vouw-, paneel-, en overgordijnen als onze kussens worden met erg veel passie in eigen atelier gemaakt. Verdeco biedt een nauwkeurig geselecteerd gamma aan commerciële stoffen in verschillende kleuren aan. Met Verdeco haal je op een simpele en budgetvriendelijke manier meer uit je interieur. Om alles vlot te laten verlopen, werken wij met de gratis aangeboden Woontotaal software-applicatie. Hiermee is het berekenen en de invoer van gordijnen en kussens op maat kinderspel. Op deze manier kunnen eenvoudige offertes aangemaakt, opgevolgd en verwerkt worden.

Hoe werken wij?

Onze vouwgordijnen worden geconfectioneerd volgens de modernste technieken en met de meest recente tunnelautomaten. Dankzij gelaserde knoopsgaten blijven zowel de baleinen als de onderlat mooi op hun plaats. Afhankelijk van de grootte en zwaarte van het gordijn kan er zonder meerprijs gekozen worden tussen verschillende diktes van baleinen en soorten onderlatten.

Het aluminium systeem is verkrijgbaar in wit of alu-kleur, de bijbehorende kettingen in wit PVC of mat metaal. Dit alles zonder meerprijs! Aangezien het vouwgordijn eenvoudig zelf te demonteren is, kan je het gordijn makkelijk zelf reinigen op basis van het bijgevoegde waslabel.

Conform de ‘Child-safety’ wetgeving worden onze gordijnen afgewerkt met aangepaste ringetjes onderaan elk gordijn en een aangepaste afmeting van de ketting. Onze Verdeco gordijnen worden strak en naadloos geleverd in 2 à 3 weken tijd.

Kom gerust eens aan onze stoffen voelen op een van de beurzen waar je ons kan vinden.

Afwerking

De stofvrije, gesloten aluminium rail van 35 x 38 mm is voorzien van traploos verschuifbare koorddrums. De kleur van de optrekkoordjes wordt aangepast aan de gekozen stof en kan worden verwijderd uit de koorddrum zonder het volledige systeem te demonteren.

Het geheel wordt geleverd met een soepel lopende optrekketting. Daarbij wordt er bij de witte ketting gratis een kettinggewicht meegeleverd (niet van toepassing bij de metalen ketting). Er is een mogelijheid om de baleinen aan de achterzijde of in het kamerzicht te plaatsen, zonder meerprijs. Ook een om- en om afwerking is mogelijk. Er is keuze uit baleinen van 4 en 6 mm glasvezel of 8 mm aluminium.

De montage en het ophangen is kinderspel door de steeds bijgeleverde montagefoto’s en duidelijk uitleg. Toebehoren zoals muur- en plafondsteuntjes worden bij elk vouwgordijn bijgeleverd.

Waterpas hangen en klaar!

BSCI-certificaat

Het Business Social Compliance Initiative (BSCI) is een door de industrie aangestuurde beweging die tot doel heeft de normen op de werkplek in de hele mondiale toeleveringsketen te monitoren en beoordelen. Er wordt steeds meer verwacht dat bedrijven er niet alleen voor zorgen dat hun eigen bedrijf verantwoordelijk is, maar dat hun leveranciers ook sociale verantwoordelijkheid tonen. Een BSCI-audit helpt een bedrijf zijn toeleveringsketen te monitoren om ervoor te zorgen dat alle leveranciers werknemers ethisch en legaal behandelen. Het A-certificaat is toegekend aan onze productiefaciliteit.

Heb je nog vragen voor ons? Contacteer ons gerust vrijblijvend voor meer informatie via info@verdeco.be.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!